.

Wat zijn makkelijke recepten?

‘Vanavond ga ik iets makkelijks maken’, dat hoor je jezelf misschien vaak zeggen, vooral op drukke dagen. Toch is het belangrijk dat ook makkelijke gerechten lekker gevarieerd, vol van smaak, vullend en voedzaam zijn. Want we willen soms niet moeilijk doen, maar dat betekent ook dat gevarieerd eten er snel bij in kan schieten. Dat willen we niet! Als je nog een goed en snel recept zoekt dan kan je gelukkig inspiratie opdoen uit de talloze heerlijke en makkelijke recepten van MAGGI.

Wij hebben alvast een lijstje voor je opgesteld met makkelijke gerechten:

MAGGI pasta met gehakt en verse groenten

Courgettesoep met paprika

Heb je al een keuze gemaakt? Deze recepten zijn niet alleen snel en eenvoudig te bereiden, maar ook iedereen zal ervan genieten, jong en oud! Alle recepten van MAGGI hebben een hele duidelijke bereidingswijze met een beknopte uitleg. Bij het recept staat precies welke ingrediënten je nodig hebt. Daarnaast maken de producten van MAGGI het nog makkelijker om snel en goed avondeten te maken. Bij MAGGI gaan we voor goed eten, ook als het juist even makkelijk moet!

.

Wat zijn simpele recepten?

Niet iedereen wil elke dag lang in de keuken staan of heeft de tijd om uitgebreid te koken. Maar als de vraag wordt gesteld, ‘wat eten we vandaag?’, dan wil je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin, familie of vrienden, lekkere en goede maaltijden op tafel zetten. Gelukkig hoeft dit helemaal niet ingewikkeld te zijn. Bij MAGGI zijn er talloze simpele recepten waarmee je smaakvolle en voedzame gerechten kan bereiden. Wij hebben hier alvast een lekker lijstje voor je opgesteld met 5 simpele recepten die je zo kan maken. Laat je inspireren!

MAGGI hutspot met mosterdsaus

MAGGI rijstgerecht met kip, champignons en prei

MAGGI taco’s Zuid Afrikaanse braai

MAGGI pasta met gehakt en verse groenten

MAGGI vegetarische bami met spinazie, paprika en ei

Deze simpele recepten van MAGGI zijn perfect voor op drukke dagen. Ook zijn ze geschikt voor iedereen die minder ervaring heeft in de keuken, maar wel lekker wil variëren. Of je nou een vegetarische maaltijd, veel groenten, exotisch of lekker Hollands wilt eten. Er is keuze genoeg! Je kan bij de recepten precies zien welke ingrediënten je nodig hebt om ze te bereiden. Daarnaast is de bereidingswijze beknopt en duidelijk. Kortom, lekker simpel, niet teveel gedoe, maar wel variërende en smaakvolle gerechten voor elke dag!

.

Wat zijn snelle recepten?

De vraag die bijna elke dag in een druk huishouden gesteld wordt is: ‘wat eten we vandaag?’. Je wilt dan al gauw bedenken wat je snel kan bereiden dat lekker en voedzaam is. Ook wil je natuurlijk niet elke dag hetzelfde klaarmaken. Bij MAGGI kan je gelukkig kiezen uit talloze snelle recepten voor gerechten die je elk dag vliegensvlug op tafel kan zetten. Doe hier direct inspiratie op. Wij hebben alvast een leuke en variërende lijst met MAGGI recepten opgesteld die je binnen 20 minuten kan bereiden:

MAGGI Hollands Pannetje Champignonsaus met kip en prei

MAGGI Mediterrane funghi pasta

MAGGI chili con carne met kidneybonen en groenten

Alle recepten van MAGGI hebben een duidelijke bereidingswijze en er staat precies bij welke ingrediënten je nodig hebt. Maak hiermee complete en vullende maaltijden met verschillende verse groenten en verrassende smaken… met een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!

Met deze recepten komt iedereen uit de voeten. Ga je voor een snelle vegetarische maaltijd zoals een Thaise curry? Of heb je zin in een lekker kipgerecht met veel groenten? Kies zelf je favoriet en probeer ze allemaal. Met MAGGI heb je deze maaltijden binnen een paar minuten klaar en iedereen zal ervan smullen!