Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink
80min
Gemakkelijk
1 Zakje
150 g
Waterkers
75 g
Geitenkaas
2
Rundervink
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
644 kcal
Eiwit
30.11 g
koolhydraten
53.5 g
vetten
33.42 g
Voedingswaarde
Instructie
80 Minuten
Bak de rundervinken
Verhit de boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.
Bereid de puree
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers en de geitenkaas erdoor.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.
Serveer het gerecht
Serveer de stamppot met de rundervinken en de saus. Maak er een tomatensalade bij voor een volwaardige maaltijd.
Opmerkingen 0