Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

0
80min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Pepersaus
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
150  g
Waterkers
75  g
Geitenkaas
2 
Rundervink
20  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
644 kcal
koolhydraten
53.5 g
Eiwit
30.11 g
vetten
33.42 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

80 Minuten
Bak de rundervinken
20 min
Verhit de boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.
Bereid de puree
20 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers en de geitenkaas erdoor.
Bereid de saus
20 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.
Serveer het gerecht
20 min
Serveer de stamppot met de rundervinken en de saus. Maak er een tomatensalade bij voor een volwaardige maaltijd.
Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Bak de rundervinken 4

Verhit de boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers en de geitenkaas erdoor.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Serveer het gerecht 4

Serveer de stamppot met de rundervinken en de saus. Maak er een tomatensalade bij voor een volwaardige maaltijd.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam