Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • ProductcategorieĆ«n
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

(0)
40min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediƫnten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
1  Zakje
MAGGI Pepersaus
150  g
Waterkers
75  g
Geitenkaas
2 
Rundervink
20  g
Boter
kopiƫren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediƫnten

Kies uit de lijst van ingrediƫnten

kopiƫren
.

Voedingswaarde

Energie
644 kcal
Eiwit
30.11 g
koolhydraten
53.5 g
vetten
33.42 g
Voedingswaarde

Instructie

40 Minuten
  • Bak de rundervinken

    20 min
    Verhit de boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.
  • Bereid de puree

    10 min
    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers en de geitenkaas erdoor.
  • Bereid de saus

    5 min
    Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.
  • Serveer het gerecht

    5 min
    Serveer de stamppot met de rundervinken en de saus. Maak er een tomatensalade bij voor een volwaardige maaltijd.
Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Bak de rundervinken 4

Verhit de boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers en de geitenkaas erdoor.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.

Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

Serveer het gerecht 4

Serveer de stamppot met de rundervinken en de saus. Maak er een tomatensalade bij voor een volwaardige maaltijd.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Glutenvrij
  • Glutenvrij
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • I ben beschikbaar
  • Kaas
  • Kip
  • Kom
  • Nationaal
  • Pot koken
  • Regenseizoen
  • Rundvlees
  • Snel en makkelijk
  • Stamppot
  • Vrij van vis
  • Weekenden
  • Winter

Probeer ook

Show more recipes

  • Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

    Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

    65 min Gemakkelijk
  • Rundergehaktbal met broccoli en aardappelpuree

    Rundergehaktbal met broccoli en aardappelpuree

    49 min Gemakkelijk
  • Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    41 min Gemakkelijk
  • Pasta met pesto en zalmsnippers

    Pasta met pesto en zalmsnippers

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies