Vegetarisch recept: Mac ’n Cheese ovenschotel met groenten
35min
Gemakkelijk
1 Zak
350 g
Macaroni
1
Witte ui
2
Rode paprika
350 g
Broccoli
2 tl
Mosterd, bereid, geel
150 g
Geraspte kaas
2 el
Paneermeel
1 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
615.44 kcal
Eiwit
26.93 g
koolhydraten
86.06 g
vetten
18.29 g
Voedingswaarde
Instructie
35 Minuten
Bereid de pasta en snijd de groenten
Verwarm alvast de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de groenten als dit nog niet gedaan is. Snipper de ui, snijd de paprika’s in stukjes en verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Kook de broccoli en bak de groenten
Pak een pan en kook de broccoli in enkele minuten net gaar. Giet het water daarna af. Neem vervolgens een koekenpan en bak kort de ui en de paprika met olie. Bak hierna ook de broccoli even mee en breng alles op smaak met peper.
Vul de ovenschaal met de ingrediënten
Schep de kant-en-klare MAGGI Romige Kaassaus, de mosterd en de groenten door de macaroni totdat alles goed gemengd is. Doe daarna het pastamengsel verspreid in een ovenschaal en bestrooi het met geraspte kaas en paneermeel.
Bak de Mac ‘n Cheese in de oven
Plaats de gevulde ovenschaal in het midden van de oven en bak de ovenschotel ongeveer 20 minuten. Wacht tot de geraspte kaas is gesmolten en er een mooi korstje is gevormd.
Serveer de Mac ’n Cheese ovenschotel
Haal de vegetarische schotel uit de oven en serveer het gerecht op de borden of in de ovenschaal op tafel. Je kan er ook nog een simpele frisse salade bijmaken met kropsla, komkommer en tomaatjes. Schep lekker veel op, want van deze maaltijd zal je geen genoeg kunnen krijgen. Tast toe!
Opmerkingen 0