Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Breng een pan met water aan de kook en kook de aardappelen beetgaar.
Maak de mix aan met het water en roer goed door.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort aan. Voeg de champignons, paprika en tomaat toe en bak deze 2 minuten mee.
Voeg de aangemaakte mix toe en breng het geheel, onder af en toe roeren, aan de kook.
Laat het gerecht ca. 10 minuten, met een deksel schuin op de pan, onder af en toe roeren, zachtjes sudderen op laag vuur. Roer de laatste minuut de kikkererwten en rozijnen erdoor.
Serveer het gerecht met de aardappelen.