Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Thaise Pompoen Curry

0
60min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zak
MAGGI Braadstomen Knoflook
500  g
Kipdrumsticks
400  g
Pompoen
1 
Rode paprika
1 
Chilipeper
1  tl
Maïszetmeel
150  ml
Kokosmelk
180  g
Rijst
2  el
Oestersaus

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
644.2 kcal
koolhydraten
65.38 g
Eiwit
44.4 g
vetten
25.09 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

60 Minuten
Bereidingswijze
1 min
Verwarm de oven 20 minuten voor op 180 C Doe alle verse ingredienten in de zak, doe de kruiden erop, schud het geheel rustig door elkaar. Schud ook de maizena of het aardappelzetmeel door het geheel. Doe de kokosmelk en de oestersaus erbij en sluit de zak af met de clip. Schuif het geheel in de oven en stoom 40 minuten. Kook ondertussen de rijst, zie gebruiksaanwijzing op de verpakking en houd warm. Haal de schotel uit de oven. Prik een gat in de zak LET OP: Stoom is heel heet ! Knip de bovenkant van de zak open en doe de hele inhoud in de hete schotel
Thaise Pompoen Curry

Bereidingswijze 1

Verwarm de oven 20 minuten voor op 180 C Doe alle verse ingredienten in de zak, doe de kruiden erop, schud het geheel rustig door elkaar. Schud ook de maizena of het aardappelzetmeel door het geheel. Doe de kokosmelk en de oestersaus erbij en sluit de zak af met de clip. Schuif het geheel in de oven en stoom 40 minuten. Kook ondertussen de rijst, zie gebruiksaanwijzing op de verpakking en houd warm. Haal de schotel uit de oven. Prik een gat in de zak LET OP: Stoom is heel heet ! Knip de bovenkant van de zak open en doe de hele inhoud in de hete schotel

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam