Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
1. Laat de reuzegarnalen ontdooien indien bevroren. Verhit olie in een braadpan en fruit de currypasta op een laag vuur. Voeg voorzichtig 4 eetlepels van de bovenste room van de kokosmelk samen met het bouillonblokje toe en bak het geheel gedurende 3-4 minuten.
2. Breng een pan met water aan de kook, voeg een bouillonblokje toe en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3. Snijd de broccoli in kleinere roosjes en de paprika in reepjes. Bak deze samen in een hete wok voor 5-6 minuten, totdat de broccoli zo goed als gaar is.
4. Terwijl de currypasta suddert, boen je de limoen schoon, rasp je de groene schil (ongeveer 1 theelepel per halve citroen) en pers je het limoensap uit. Voeg basterdsuiker, vissaus, de rest van de kokosmelk en het limoensap en de gebakken groenten toe aan de pan. Laat alles nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg de reuzegarnalen toe en kook ze mee gedurende 4-5 minuten, tot ze helemaal roze zijn.
5. Snijd de basilicum fijn. Bestrooi de curry voor het serveren met de limoenrasp en gehakte basilicum. Serveer de curry met reuzegarnalen.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden