Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en houd ze warm met de deksel op de pan. Kook de bloemkool in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak de vega braadworst voor ca. 6-10 minuten.
Bereid de kaasaus en de jus naturel volgens de aanwijzing op de verpakking.
Meng de komkommerschijfjes met de azijn en breng op smaak met zout, peper en een schepje suiker.
Serveer de vega braadworst met de aardappelen en jus en de bloemkool met de kaassaus en geef de kokommersalade er apart bij.