Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 C. Verhit de helft van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het in 5 minuten rul.
Kook de bloemkool 5 minuten voor en giet af.
Bereid de ovenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de bieslook en de nootmuskaat erdoor.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de helft van de puree in een, met de rest van de olijfolie ingevette, ovenschaal en verdeel het gehakt en de bloemkool erover. Schenk hier 3/4 van de mix overheen. Dek af met de rest van de puree en schenk de overige ovenmix erover.
Bak de schaal in 45 minuten goudbruin en gaar in de oven en serveer. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden