Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

(0)
55 min
Gemakkelijk
Wil jij een heerlijke ovenschotel proberen? Probeer dan eens dit ovenschotel met tonijn, tomaat en bleekselderij recept. Een heerlijke frisse smaaksensatie!

Ingrediënten

3

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 
Witte ui
2  Stuks
Bosuitjes, in ringetjes gesneden
2 
Teentje knoflook
3 
Tomaten
2  Blikken
Tonijn
2  el
Olijfolie
20  g
Boter
1  Stengel
Bleekselderij
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
28.8 g
Energie
374.9 kcal
vetten
18 g
Eiwit
25 g
Voedingswaarde

Instructie

55 Minuten
  • Bak de groenten

    5 min
    Verwarm de oven alvast voor op 200 °C. Doe ondertussen de olijfolie in een hapjespan en voeg de gesneden bosuitjes, gesnipperde ui, stukjes bleekselderij en knoflook toe. Fruit de groenten een paar minuten aan.
  • Snijd de tomaten in blokjes

    5 min
    Snijd elke tomaat in 4 parten. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd deze reepjes vervolgens in blokjes.
  • Bereid de puree en de vulling

    15 min
    Maak de aardappelpuree makkelijk klaar volgens de aanwijzingen op het zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel. Maak daarna het vis- en groentemengsel voor de vulling. Roer in de pan de tomatenblokjes en de tonijn door de gebakken groenten met bleekselderij en ui.
  • Vul de ovenschotel en bak in de oven

    30 min
    Vet een ovenschaal in met boter. Verdeel het vis- en groentemengsel over de bodem van de schaal. Dek daarna het geheel af met de aardappelpuree. Plaats vervolgens de ovenschotel met tonijn in het midden van de oven en bak het gerecht 30 minuten totdat hij mooi goudbruin is. Serveer na bereiding de ovenschaal met een grote opscheplepel op tafel. Eet smakelijk en dive in!
Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Bak de groenten 4

Verwarm de oven alvast voor op 200 °C. Doe ondertussen de olijfolie in een hapjespan en voeg de gesneden bosuitjes, gesnipperde ui, stukjes bleekselderij en knoflook toe. Fruit de groenten een paar minuten aan.

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Snijd de tomaten in blokjes 4

Snijd elke tomaat in 4 parten. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd deze reepjes vervolgens in blokjes.

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Bereid de puree en de vulling 4

Maak de aardappelpuree makkelijk klaar volgens de aanwijzingen op het zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel. Maak daarna het vis- en groentemengsel voor de vulling. Roer in de pan de tomatenblokjes en de tonijn door de gebakken groenten met bleekselderij en ui.

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Vul de ovenschotel en bak in de oven 4

Vet een ovenschaal in met boter. Verdeel het vis- en groentemengsel over de bodem van de schaal. Dek daarna het geheel af met de aardappelpuree. Plaats vervolgens de ovenschotel met tonijn in het midden van de oven en bak het gerecht 30 minuten totdat hij mooi goudbruin is. Serveer na bereiding de ovenschaal met een grote opscheplepel op tafel. Eet smakelijk en dive in!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
5 + 6 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Doordeweeks
  • Eiwitrijk
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Lunch
  • Nationaal
  • Ovenschotel
  • Portie Groenten/Fruit
  • Snel en makkelijk
  • Top gerecht
  • Vis
  • Vis
  • Weekenden

Probeer ook

Show more recipes

  • Ovenschotel witlof-crèmesaus met gehakt

    Ovenschotel witlof-crèmesaus met gehakt

    69 min Gemakkelijk
  • Sperziebonen ovenschotel met kalfsgehakt

    Sperziebonen ovenschotel met kalfsgehakt

    Gemakkelijk
  • Italiaanse ovenschotel met gehakt, aardappel en roerbakmix

    Italiaanse ovenschotel met gehakt, aardappel en roerbakmix

    53 min Gemakkelijk
  • Vegetarische prei-kerrie ovenschotel met courgette en kikkererwten

    Vegetarische prei-kerrie ovenschotel met courgette en kikkererwten

    70 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies