Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

0
20min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Rode Paprika
2 
Tomaten
1 Blik
Ratatouille groenten
375 g
Kabeljauwfilet
240 g
Rijst
1 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Kook de rijst
0 min
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak de groenten
0 min
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika samen met de tomaten op hoog vuur ca. 3 minuten aan. Voeg de inhoud van het blikje ratatouille toe en verhit het geheel op laag vuur ca. 5 minuten.
Bereid de vis
3 min
Verwarm een koekenpan voor zonder boter of olijfolie. Vouw 2 papiertjes open en leg de kabeljauw (ongeveer 190 gram) op de gekruide kant. Leg de ingepakte visfilets plat in de voorverwarmde pan, zonder boter of olie toe te voegen. Bak de vis op beide kanten in ca. 2-3 minuten gaar.
Serveer het gerecht
0 min
Schep de rijst samen met de groenten op de borden en serveer de kruige vis erbij. Eet smakelijk!
Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

Kook de rijst 4

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

Bak de groenten 4

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika samen met de tomaten op hoog vuur ca. 3 minuten aan. Voeg de inhoud van het blikje ratatouille toe en verhit het geheel op laag vuur ca. 5 minuten.

Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

Bereid de vis 4

Verwarm een koekenpan voor zonder boter of olijfolie. Vouw 2 papiertjes open en leg de kabeljauw (ongeveer 190 gram) op de gekruide kant. Leg de ingepakte visfilets plat in de voorverwarmde pan, zonder boter of olie toe te voegen. Bak de vis op beide kanten in ca. 2-3 minuten gaar.

Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

Serveer het gerecht 4

Schep de rijst samen met de groenten op de borden en serveer de kruige vis erbij. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam