Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst
20min
Gemakkelijk
Snelle ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst maak je met dit MAGGI recept. Makkelijk en lekker, geniet ervan!
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
20 Minuten
Kook de rijst
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak de groenten
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika samen met de tomaten op hoog vuur ca. 3 minuten aan. Voeg de inhoud van het blikje ratatouille toe en verhit het geheel op laag vuur ca. 5 minuten.
Bereid de vis
Verwarm een koekenpan voor zonder boter of olijfolie. Vouw 2 papiertjes open en leg de kabeljauw (ongeveer 190 gram) op de gekruide kant. Leg de ingepakte visfilets plat in de voorverwarmde pan, zonder boter of olie toe te voegen. Bak de vis op beide kanten in ca. 2-3 minuten gaar.
Serveer het gerecht
Schep de rijst samen met de groenten op de borden en serveer de kruige vis erbij. Eet smakelijk!
Opmerkingen 1