Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Snij de courgette, aubergine en paprika in blokjes en bak ze ca. 10 minuten in een pan met wat olijfolie. Ondertussen verwarm de oven voor op 200 ºC.
Voeg 200 ml water en het MAGGI groentebouillonblokje toe en laat voor 3 minuten sudderen. Voeg daarna de tomatenpassata toe en verwarm het al roerende in de pan. Let op dat je de passata niet laat koken.
Verdeel de groenten over 4 schaaltjes en voeg de feta en pijnboompitten toe. Voeg nu ook het mengels van de bouillon en passata toe.
Zet de schaaltjes in de oven en bak bruin voor ca. 5 minuten in de oven. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden