Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika samen met de tomaten op hoog vuur ca. 3 minuten aan. Voeg de inhoud van het blikje ratatouille toe en verhit het geheel op laag vuur ca. 5 minuten.
Verwarm een koekenpan voor zonder boter of olijfolie. Vouw 2 papiertjes open en leg de kabeljauw (ongeveer 190 gram) op de gekruide kant. Leg de ingepakte visfilets plat in de voorverwarmde pan, zonder boter of olie toe te voegen. Bak de vis op beide kanten in ca. 2-3 minuten gaar.
Schep de rijst samen met de groenten op de borden en serveer de kruige vis erbij. Eet smakelijk!
Carla