Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ovenschotel met ham en knoflook

0
51min
Gemakkelijk
Italiaanse ovenschotel met Italiaanse groenten, ham en MAGGI aardappelpuree.

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Teentje knoflook
400 g
Italiaanse roerbakmix
190 g
Champignons
200 g
Hamblokjes
1 tl
Verse Basilicum
20 g
Boter
4 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
473.09 kcal
Eiwit
15.58 g
koolhydraten
31.89 g
vetten
31.22 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

51 Minuten
Bak de ingrediënten
1 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de helft van de olijfolie in een ruime wok of hoge pan met dikke bodem en fruit hierin de knoflook. Voeg er de hamblokjes en de champignons aan toe en laat deze 3 minuten meebakken. Schep er de Italiaanse roerbakmix door en roerbak alles nog 5 minuten.
Verdeel de ingrediënten over de ovenschaal
1 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er de gedroogde basilicum en de andere helft van de olijfolie door. Schep het groentemengsel in een met boter ingevette ovenschaal. Verdeel de aardappelpuree erover.
Oven
1 min
Zet de schotel 30 minuten in de oven totdat de puree een mooi bruin korstje heeft. Eet smakelijk.
Ovenschotel met ham en knoflook

Bak de ingrediënten 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de helft van de olijfolie in een ruime wok of hoge pan met dikke bodem en fruit hierin de knoflook. Voeg er de hamblokjes en de champignons aan toe en laat deze 3 minuten meebakken. Schep er de Italiaanse roerbakmix door en roerbak alles nog 5 minuten.

Ovenschotel met ham en knoflook

Verdeel de ingrediënten over de ovenschaal 3

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er de gedroogde basilicum en de andere helft van de olijfolie door. Schep het groentemengsel in een met boter ingevette ovenschaal. Verdeel de aardappelpuree erover.

Ovenschotel met ham en knoflook

Oven 3

Zet de schotel 30 minuten in de oven totdat de puree een mooi bruin korstje heeft. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam