Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kip met sperziebonen in kerrie-kokossaus

0
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 Zakje
500 g
Sperziebonen
300 g
Kipfilet
300 g
Mihoen
1 
Teentje knoflook
300 ml
Kokosmelk
1 tl
Sambal
2 el
Koriander
2 el
Pindaolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
832.45 kcal
Eiwit
34.41 g
koolhydraten
91.08 g
vetten
35.04 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Kook de sperziebonen
0 min
Kook de sperziebonen 8 minuten in ruim water en giet ze af.
Wok de kip en kook de mihoen
0 min
Verhit de olie in een wok en roerbak de kip, knoflook en sambal 3 minuten. Schep de boontjes en kokosmelk erdoor en laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen.
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep de saus door de kip met boontjes. Verwarm het geheel nog enkele minuten op een laag vuur.
Serveer het gerecht
0 min
Verdeel de mihoen over de borden. Schep er de kip met boontjes over en garneer met koriander. Eet smakelijk.
Kip met sperziebonen in kerrie-kokossaus

Kook de sperziebonen 4

Kook de sperziebonen 8 minuten in ruim water en giet ze af.

Kip met sperziebonen in kerrie-kokossaus

Wok de kip en kook de mihoen 4

Verhit de olie in een wok en roerbak de kip, knoflook en sambal 3 minuten. Schep de boontjes en kokosmelk erdoor en laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen.

Kip met sperziebonen in kerrie-kokossaus

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep de saus door de kip met boontjes. Verwarm het geheel nog enkele minuten op een laag vuur.

Kip met sperziebonen in kerrie-kokossaus

Serveer het gerecht 4

Verdeel de mihoen over de borden. Schep er de kip met boontjes over en garneer met koriander. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam