Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

0
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Mals en Kruidig Mediterrane kruiden
600  g
Sperziebonen
375  g
Kabeljauwfilet
600  g
Aardappelschijfjes
1  Stuk
Citroen
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
383.01 kcal
koolhydraten
30.41 g
Eiwit
32.5 g
vetten
13.06 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Verwarm de oven voor
0 min
Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.
Bak de kabeljauw
0 min
Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet
Bak de aardappel
0 min
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.
Kook de sperziebonen
0 min
Kook de sperziebonen 10 minuten.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!
Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Bak de kabeljauw 5

Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Bak de aardappel 5

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Kook de sperziebonen 5

Kook de sperziebonen 10 minuten.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam