Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

(0)
49min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Mals en Kruidig Mediterrane kruiden
600  g
Sperziebonen
375  g
Kabeljauwfilet
600  g
Aardappelen gekookt
1  Stuk
Citroen
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
427.01 kcal
Eiwit
30.76 g
koolhydraten
38.73 g
vetten
13.66 g
Voedingswaarde

Instructie

49 Minuten
  • Verwarm de oven voor

    5 min
    Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.
  • Bak de kabeljauw

    16 min
    Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet
  • Bak de aardappel

    15 min
    Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.
  • Kook de sperziebonen

    10 min
    Kook de sperziebonen 10 minuten.
  • Serveer het gerecht

    3 min
    Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!
Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Bak de kabeljauw 5

Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Bak de aardappel 5

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Kook de sperziebonen 5

Kook de sperziebonen 10 minuten.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Doordeweeks
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Nationaal
  • Regenseizoen
  • Uit de pan
  • Vis
  • Vis
  • Weekenden
  • Winter

Probeer ook

Show more recipes

  • Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

    Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

    50 min Gemakkelijk
  • Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

    Ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

    20 min Gemakkelijk
  • Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    30 min Gemakkelijk
  • Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

    Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

    55 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies