Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen
31min
Gemakkelijk
600 g
Sperziebonen
375 g
Kabeljauwfilet
600 g
Aardappelschijfjes
1 Stuk
Citroen
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
383.01 kcal
Eiwit
32.5 g
koolhydraten
30.41 g
vetten
13.06 g
Voedingswaarde
Instructie
31 Minuten
Verwarm de oven voor
Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.
Bak de kabeljauw
Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet
Bak de aardappel
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.
Kook de sperziebonen
Kook de sperziebonen 10 minuten.
Serveer het gerecht
Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!
Opmerkingen 0