Skip to main content

Bereidingswijze recept

 1. Bereid de wortel

  Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de wortel om met de olie en suiker. Spreid de wortel in één laag uit op een bakplaat en rooster 30 minuten (schep na 15 minuten een keer om).

 2. Kook de pasta

  Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.

 3. Bak de vis

  Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.

 4. Bereid de saus

  Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter. Schep de helft van de saus en de bieslook door de pasta.

 5. Serveer het gerecht

  Serveer de vis met de pasta en wortel, en serveer met de rest van de saus er apart bij. Bereid een tomatensalade om er een volwaardige maaltijd van te maken. Eet smakelijk.

  Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Boodschappenlijst

 • 1
  zakje
 • 1
  bos
  bospeen
  , geschrapt
 • 3
  kabeljauwfilet
  (à 125 gram)
 • 225
  gram
  tagliatelle
 • 2
  theelepels
  bloem
 • 1
  eetlepel
  suiker
 • 1.5
  eetlepel
  bieslook
  , fijngehakt
 • 45
  gram
  boter
 • 2
  eetlepels
  olijfolie

Variatietips

 • Zalm met geroosterde wortel en tagliatelle

  <p>Vervang de kabeljauwfilet door zalmfilet.</p>

 • 11111111111

  Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test

 • hrthrt htr hrthrt hrt

  hnrtherer

 • 33333

  33333

 1. Jouw variatietip
 2. Jouw naam

Maaltijdideeën

MAGGI helpt je graag bij het opdoen van ideeën voor het koken. Niet alleen met recepten, maar ook met artikelen waar je trek van krijgt, een groentekalender en andere hulpmiddelen waarmee je zo een lekkere en kindvriendelijke maaltijd op tafel zet. 

Lees meer

Plannen

Als je het druk hebt is het prettig om bij het koken vooruit te plannen, zeker met kinderen. Het scheelt tijd en meestal ook geld. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken.

Lees meer

Boodschappentips

Maak een boodschappenlijstje zodat je gericht de winkel in kan gaan en geen dingen vergeet. Ook kan dit helpen om impulsaankopen te verminderen. Ga je boodschappen doen met kinderen? Stuur je kind op expeditie in de supermarkt en laat ze producten zoeken. Ondertussen kun jij je concentreren op de rest van de boodschappen.

Lees meer

Kooktips

Of je nu een echte keukenprins(es) bent of liefst snel een gezonde maaltijd op tafel zet voor je gezin, er valt altijd nog wel iets te leren in de keuken. Bijvoorbeeld hoe je in een handomdraai tomaatjes snijdt. Of hoe je je kinderen bij het koken kunt betrekken. Deze en andere kooktips krijg je van MAGGI.

Lees meer

Eten aan tafel

De avondmaaltijd is het moment van de dag dat jullie allemaal samen zijn. En dus wil je dat iedereen zit te smullen. Maar dat is niet altijd even makkelijk met kinderen. Samen eten is al snel een stuk gezelliger als je afspraken maakt en weet dat kinderen soms tijd nodig hebben aan iets te wennen. Zo moeten kinderen soms wel tien tot vijftien keer iets proeven voor ze de smaak gaan waarderen.

Lees meer

Opruimen & bewaren

Eten weggooien is zonde en in veel gevallen niet nodig. Restjes kunnen als basis dienen voor een volgende maaltijd, slappe groenten leven weer op in water en door voedsel op de juiste manier te bewaren heb je er langer plezier van. 

Lees meer
 1. Maaltijdideeën
 2. Plannen
 3. Boodschappentips
 4. Kooktips
 5. Eten aan tafel
 6. Opruimen aan tafel