Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

(0)
49 min
Gemakkelijk
Bereid eenvoudig een heerlijk gekruide kabeljauw uit de oven met sperziebonen en aardappelen. Een simpele en lekkere maaltijd om emt z'n allen van te genieten!

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Mals en Kruidig Mediterrane kruiden
600  g
Sperziebonen
375  g
Kabeljauwfilet
600  g
Aardappelen gekookt
1  Stuk
Citroen
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
38.7 g
Energie
435.8 kcal
vetten
14.7 g
Eiwit
30.8 g
Voedingswaarde

Instructie

49 Minuten
  • Verwarm de oven voor

    5 min
    Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.
  • Bak de kabeljauw

    16 min
    Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet
  • Bak de aardappel

    15 min
    Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.
  • Kook de sperziebonen

    10 min
    Kook de sperziebonen 10 minuten.
  • Serveer het gerecht

    3 min
    Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!
Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de koekenpan voor op een lage/ middel hoge stand. Vouw de 2 filets in de MAGGI Mals & Kruidig vellen.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Bak de kabeljauw 5

Bak de kabeljauw aan beide kanten, elke kant 8 minuten afhankelijk van de dikte van de filet

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Bak de aardappel 5

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de aardappel in 15 minuten goudbruin.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Kook de sperziebonen 5

Kook de sperziebonen 10 minuten.

Kabeljauw met sperziebonen en aardappelen

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de aardappel en sperziebonen. Snijd de citroen in partjes en serveer deze er apart bij. Eet smakelijK!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
1 + 9 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Doordeweeks
  • Eiwitrijk
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Nationaal
  • Regenseizoen
  • Top gerecht
  • Uit de pan
  • Vis
  • Vis
  • Weekenden
  • Winter

Probeer ook

Show more recipes

  • Kabeljauw-wortelschotel

    Kabeljauw-wortelschotel

    53 min Gemakkelijk
  • Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

    Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

    45 min Gemakkelijk
  • Kabeljauw uit de oven

    Kabeljauw uit de oven

    60 min Gemakkelijk
  • Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    80 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies