Hollandse slavink met Italiaanse groente
36min
Gemakkelijk
1
Gele paprika
0.5
Rode paprika
0.5
Courgette
1
Aubergine
3
Slavink
2 el
Platte peterselie
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
577.1 kcal
Eiwit
22.28 g
koolhydraten
49.13 g
vetten
33 g
Voedingswaarde
Instructie
36 Minuten
Bak de slavinken
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak hierin de slavinken op middelhoog vuur in 5 minuten rondom bruin.
Bereid de kruidenmix
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit toe aan de slavinken.
Bak de groente
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de paprika, courgette en aubergine 5 minuten. Zet het vuur laag en laat nog 10 minuten bakken tot de aubergine gaar en zacht is. Voeg de peterselie toe. Voeg de groenten aan de pan met de slavinken toe en warm nog 5 minuten mee onder voortdurend omscheppen.
Bereid de puree
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Serveer de slavinken met de groenten en de puree. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0