Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hollandse slavink met Italiaanse groente

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
1 
Gele paprika
0.5 
Rode paprika
0.5 
Courgette
1 
Aubergine
3 
Slavink
2  el
Platte peterselie
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
577.1 kcal
koolhydraten
49.13 g
Eiwit
22.28 g
vetten
33 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bak de slavinken
0 min
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak hierin de slavinken op middelhoog vuur in 5 minuten rondom bruin.
Bereid de kruidenmix
0 min
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit toe aan de slavinken.
Bak de groente
1 min
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de paprika, courgette en aubergine 5 minuten. Zet het vuur laag en laat nog 10 minuten bakken tot de aubergine gaar en zacht is. Voeg de peterselie toe. Voeg de groenten aan de pan met de slavinken toe en warm nog 5 minuten mee onder voortdurend omscheppen.
Bereid de puree
0 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de slavinken met de groenten en de puree. Eet smakelijk.
Hollandse slavink met Italiaanse groente

Bak de slavinken 5

Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak hierin de slavinken op middelhoog vuur in 5 minuten rondom bruin.

Hollandse slavink met Italiaanse groente

Bereid de kruidenmix 5

Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit toe aan de slavinken.

Hollandse slavink met Italiaanse groente

Bak de groente 5

Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de paprika, courgette en aubergine 5 minuten. Zet het vuur laag en laat nog 10 minuten bakken tot de aubergine gaar en zacht is. Voeg de peterselie toe. Voeg de groenten aan de pan met de slavinken toe en warm nog 5 minuten mee onder voortdurend omscheppen.

Hollandse slavink met Italiaanse groente

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Hollandse slavink met Italiaanse groente

Serveer het gerecht 5

Serveer de slavinken met de groenten en de puree. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam