Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Oerhollandse stamppot bowl

Oerhollandse stamppot bowl

(2)
Gemiddeld
De poké bowl is echt dé hit van dit moment! Het is een traditioneel gerecht uit Hawaï met veel verse groenten, witte rijst en andere lekkere toppings. De bijzondere indeling van de ingrediënten maakt het niet alleen een heerlijk gerecht om te eten maar ook een feestje om naar te kijken. En wij maken er gewoon een oerhollandse stamppot variant van ;-)

Ingrediënten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Jus Pikant
300  g
Aardappelpuree, kant-en-klaar
250  g
Andijvie
100  g
Cherrytomaten
2 
Rode ui
200  g
Gehaktballen
2  el
Tuinkers
2  el
Olijfolie
20  g
Boter
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
48 g
Energie
660.4 kcal
vetten
40.5 g
Eiwit
29 g
Voedingswaarde

Instructie

  • Bereid & bak de gehaktballetjes

    20 min
    Verwarm de boter of olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. De gehaktballetjes kun je gewoon kant-en-klaar bij de supermarkt of slager kopen of je kunt ze zelf draaien.
  • Grill de rode ui en cherrytomaten

    20 min
    Verwarm een grillpan. Besprenkel de rode ui en cherrytomaten met de olie. Grill op middelhoog vuur de rode ui glazig en zacht. Voeg de cherrytomaten toe en bak een paar seconden mee. Je kunt de rode ui en cherrytomaten ook in een reguliere koekenpan bakken als je dat makkelijker vindt. Voeg dan na een paar minuten de cherrytomaten pas toe, omdat deze anders te zacht worden.
  • Bereid de MAGGI jus & aardappelpuree

    20 min
    Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wanneer de jus gekookt heeft, houd deze warm op laag vuur. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer de oerhollandse stamppot bowl

    20 min
    Serveer de bowl in een diepe kom. Schep de puree over de hele bowl. Verdeel per ingredient de andijvie, gehaktballetjes, rode ui en cherrytomaten over de puree. Schep de jus over de gehaktballetjes en strooi wat tuinkers over het gerecht. Geniet van je stamppot bowl!
Oerhollandse stamppot bowl

Bereid & bak de gehaktballetjes 4

Verwarm de boter of olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. De gehaktballetjes kun je gewoon kant-en-klaar bij de supermarkt of slager kopen of je kunt ze zelf draaien.

Oerhollandse stamppot bowl

Grill de rode ui en cherrytomaten 4

Verwarm een grillpan. Besprenkel de rode ui en cherrytomaten met de olie. Grill op middelhoog vuur de rode ui glazig en zacht. Voeg de cherrytomaten toe en bak een paar seconden mee. Je kunt de rode ui en cherrytomaten ook in een reguliere koekenpan bakken als je dat makkelijker vindt. Voeg dan na een paar minuten de cherrytomaten pas toe, omdat deze anders te zacht worden.

Oerhollandse stamppot bowl

Bereid de MAGGI jus & aardappelpuree 4

Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wanneer de jus gekookt heeft, houd deze warm op laag vuur. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Oerhollandse stamppot bowl

Serveer de oerhollandse stamppot bowl 4

Serveer de bowl in een diepe kom. Schep de puree over de hele bowl. Verdeel per ingredient de andijvie, gehaktballetjes, rode ui en cherrytomaten over de puree. Schep de jus over de gehaktballetjes en strooi wat tuinkers over het gerecht. Geniet van je stamppot bowl!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Overall rating

4.5 out of 5
4.5
2 reviews
Write a review
Select a row to filter reviews by rating
22
11
11
00
00
00

Reviews

5

Suman

Nice Recipe
Nice Recipe (niet gecontroleerd) 12/10/2024-09:48 CET
Is this a helpful Review?
4

Nice Recipe

Nice Recipe
Nice Recipe (niet gecontroleerd) 09/02/2024-12:08 CEST
Is this a helpful Review?

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
3 + 9 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Laag in suiker
  • Portie Groenten/Fruit
  • Snel en makkelijk
  • Stamppot
  • Vlees
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies