Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Geroosterde gele paprikasoep

Geroosterde gele paprikasoep

(0)
46 min
Gemakkelijk
Deze geroosterde gele paprikasoep, bedacht door blogger Moodkids, is een super lekker voorgerecht voor een gezellig diner met familie en vrienden, probeer het eens zelf!

Ingrediënten

10 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 10 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Groente
400  g
Uien, rauw
1 
Teentje knoflook
1.6  Kg
Gele paprika
0.5  tl
Komijnzaad
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
16.1 g
Energie
85.9 kcal
vetten
1.9 g
Eiwit
3 g
Voedingswaarde

Instructie

46 Minuten
  • Rooster de paprika’s en ontvel ze

    30 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een afgesloten plastic zak. Laat afkoelen en verwijder daarna de velletjes en zaadjes van de paprika’s.
  • Bak de ui en de knoflook

    6 min
    Fruit de ui en knoflook in een soeppan met wat olijfolie glazig. Voeg de MAGGI Basis voor Soep Groente en 1,5 liter water toe. Breng aan de kook.
  • Voeg de paprika en komijnpoeder toe

    7 min
    Voeg de paprika toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg op het laatst het komijnpoeder toe. Roer goed door.
  • Serveer de soep

    3 min
    Schenk de soep (met een trechter) in de glaasjes, schep er een theelepel crème fraîche op en decoreer met een blaadje basilicum.
Geroosterde gele paprikasoep

Rooster de paprika’s en ontvel ze 4

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een afgesloten plastic zak. Laat afkoelen en verwijder daarna de velletjes en zaadjes van de paprika’s.

Geroosterde gele paprikasoep

Bak de ui en de knoflook 4

Fruit de ui en knoflook in een soeppan met wat olijfolie glazig. Voeg de MAGGI Basis voor Soep Groente en 1,5 liter water toe. Breng aan de kook.

Geroosterde gele paprikasoep

Voeg de paprika en komijnpoeder toe 4

Voeg de paprika toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg op het laatst het komijnpoeder toe. Roer goed door.

Geroosterde gele paprikasoep

Serveer de soep 4

Schenk de soep (met een trechter) in de glaasjes, schep er een theelepel crème fraîche op en decoreer met een blaadje basilicum.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
4 + 1 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Budgetvriendelijk
  • Buffet
  • Doordeweeks
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Herfst
  • Kleine maaltijd
  • Koken met kinderen
  • Laag in suiker
  • Lente
  • Lunch
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Minder dan 300 cal
  • Portie Groenten/Fruit
  • Pot koken
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Soep
  • Soep
  • Top gerecht
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Wereldgerecht
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Romige preisoep met geroosterde hazelnoten

    Romige preisoep met geroosterde hazelnoten

    25 min Gemakkelijk
  • Quiche met geroosterde tomaat en geitenkaas

    Quiche met geroosterde tomaat en geitenkaas

    55 min Gemakkelijk
  • Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    80 min Gemakkelijk
  • Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

    Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

    62 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies