Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gele paprikasoep

(0)
60min
Gemakkelijk
Deze geroosterde gele paprikasoep, bedacht door blogger Moodkids, is een super lekker voorgerecht.

Ingrediënten

-
11 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 11 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Uien, rauw
1 
Teentje knoflook
8 
Gele paprika
0.5  tl
Komijnzaad
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
62.1 kcal
Eiwit
2.28 g
koolhydraten
11.19 g
vetten
1.56 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

60 Minuten
Rooster de paprika’s en ontvel ze
1 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een afgesloten plastic zak. Laat afkoelen en verwijder daarna de velletjes en zaadjes van de paprika’s.
Bak de ui en de knoflook
1 min
Fruit de ui en knoflook in een soeppan met wat olijfolie glazig. Voeg de MAGGI Basis voor Soep Groente en 1,5 liter water toe. Breng aan de kook.
Voeg de paprika en komijnpoeder toe
1 min
Voeg de paprika toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg op het laatst het komijnpoeder toe. Roer goed door.
Serveer de soep
1 min
Schenk de soep (met een trechter) in de glaasjes, schep er een theelepel crème fraîche op en decoreer met een blaadje basilicum.
Gele paprikasoep

Rooster de paprika’s en ontvel ze 4

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een afgesloten plastic zak. Laat afkoelen en verwijder daarna de velletjes en zaadjes van de paprika’s.

Gele paprikasoep

Bak de ui en de knoflook 4

Fruit de ui en knoflook in een soeppan met wat olijfolie glazig. Voeg de MAGGI Basis voor Soep Groente en 1,5 liter water toe. Breng aan de kook.

Gele paprikasoep

Voeg de paprika en komijnpoeder toe 4

Voeg de paprika toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg op het laatst het komijnpoeder toe. Roer goed door.

Gele paprikasoep

Serveer de soep 4

Schenk de soep (met een trechter) in de glaasjes, schep er een theelepel crème fraîche op en decoreer met een blaadje basilicum.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam