Gehaktballetjes in groenten tomatensaus met aardappelpuree kaas
51min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
598.88 kcal
koolhydraten
38.05 g
Eiwit
31.45 g
vetten
35.86 g
Voedingswaarde
Instructie
51 Minuten
Bereid het gehakt
Meng het gehakt met het ei, paneermeel en een scheutje melk. Breng op smaak met zout en peper en draai er ca. 24 balletjes van. Bak de gehaktballetjes in een ruime koekenpan in 2 eetlepels olijfolie in ca. 15 min. rondom bruin en gaar.
Bereid de groenten-tomatensaus
Roerbak intussen de roerbakgroenten ca. 5 minuten in een hapjespan in de overige olie. Bak de Italiaanse kruiden mee en voeg de tomatenblokjes toe. Laat de saus ca.15 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan (voeg indien nodig wat water toe) en breng op smaak met zout en peper.
Bereid de aardappelpuree
Bereid de aardappelpuree volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveer het gerecht
Serveer de gehaktballetjes met de saus erover geschept en met de aardappelpuree.
Opmerkingen 0