Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basisrecept: MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

0
40min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

400 g
Sperziebonen
1 
Witte ui
350 g
Varkensfiletlapje

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
247.98 kcal
Eiwit
32.11 g
koolhydraten
15.51 g
vetten
5.29 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

40 Minuten
Snijd de ingrediënten
0 min
Breek de sperziebonen in stukjes en kook ze beetgaar. Snijd de ui in stukjes, de hamlapjes in blokjes. Maak de mix aan met 325 ml koud water, goed doorroeren.​
Bak de hamlapjes en groenten
0 min
Bak de hamlapjes in een hapjespan in een eetlepel olie aan bak vervolgens de ui en daarna de sperziebonen even kort mee.
Voeg de kruidenmix toe
0 min
Voeg de aangemaakte mix toe en breng het geheel, onder af en toe omroeren, aan de kook.
Laat het gerecht zachtjes sudderen
0 min
Laat het vervolgens ca. 5 minuten (tot de gewenste gaarheid van de sperziebonen) met een deksel schuin op de pan, onder af en toe omroeren, zachtjes sudderen op laag vuur.
Basisrecept: MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

Snijd de ingrediënten 4

Breek de sperziebonen in stukjes en kook ze beetgaar. Snijd de ui in stukjes, de hamlapjes in blokjes. Maak de mix aan met 325 ml koud water, goed doorroeren.​

Basisrecept: MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

Bak de hamlapjes en groenten 4

Bak de hamlapjes in een hapjespan in een eetlepel olie aan bak vervolgens de ui en daarna de sperziebonen even kort mee.

Basisrecept: MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

Voeg de kruidenmix toe 4

Voeg de aangemaakte mix toe en breng het geheel, onder af en toe omroeren, aan de kook.

Basisrecept: MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

Laat het gerecht zachtjes sudderen 4

Laat het vervolgens ca. 5 minuten (tot de gewenste gaarheid van de sperziebonen) met een deksel schuin op de pan, onder af en toe omroeren, zachtjes sudderen op laag vuur.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam