Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andijviestamppot met katenspek

0
45min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
400  g
Andijvie
1 
Witte ui
100  g
Katenspek
1  el
Balsamicoazijn
20  g
Walnoot

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
402.74 kcal
koolhydraten
52.81 g
Eiwit
14.52 g
vetten
14.52 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

45 Minuten
Bereid eerst de katenspek en de andijvie
15 min
Bak in een droge koekenpan (zonder olie of boter) de katenspek 5 minuten op matig vuur. Neem de katenspek uit de pan. Fruit de ui in 3 minuten goudbruin in het achtergebleven bakvet. Roer vervolgens de balsamico door de ui en laat dit verder 3 minuten indampen. Bak vervolgens kort de andijvie zodat het slinkt.
Maak de aardappelpuree à la minute
15 min
Bereid de aardappelpuree volgens de makkelijke aanwijzingen op het pakje van de MAGGI Aardappelpuree à la minute voor Stamppot. Voor je het weet heb je hem klaar!
Voeg nu alle ingrediënten samen
15 min
Meng de ui en katenspek door de aardappelpuree. Doe vervolgens de andijvie erbij. Meng het geheel goed door. Laat vervolgens de gemaakte stamppot boven zacht vuur, onder voortdurend roeren, goed warm worden. Tip: extra lekker met wat fijngehakte walnoten! Roep iedereen vast aan tafel en geniet van je heerlijke stamppot met andijvie bij het avondeten!
Andijviestamppot met katenspek

Bereid eerst de katenspek en de andijvie 3

Bak in een droge koekenpan (zonder olie of boter) de katenspek 5 minuten op matig vuur. Neem de katenspek uit de pan. Fruit de ui in 3 minuten goudbruin in het achtergebleven bakvet. Roer vervolgens de balsamico door de ui en laat dit verder 3 minuten indampen. Bak vervolgens kort de andijvie zodat het slinkt.

Andijviestamppot met katenspek

Maak de aardappelpuree à la minute 3

Bereid de aardappelpuree volgens de makkelijke aanwijzingen op het pakje van de MAGGI Aardappelpuree à la minute voor Stamppot. Voor je het weet heb je hem klaar!

Andijviestamppot met katenspek

Voeg nu alle ingrediënten samen 3

Meng de ui en katenspek door de aardappelpuree. Doe vervolgens de andijvie erbij. Meng het geheel goed door. Laat vervolgens de gemaakte stamppot boven zacht vuur, onder voortdurend roeren, goed warm worden. Tip: extra lekker met wat fijngehakte walnoten! Roep iedereen vast aan tafel en geniet van je heerlijke stamppot met andijvie bij het avondeten!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam