Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Andijviestamppot met gehaktbrood

Andijviestamppot met gehaktbrood

(0)
30 min
Gemakkelijk
Maak aan de hand van dit recept lekker gehaktbrood met andijviestamppot.

Ingrediënten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI Jus Naturel
500  g
Kruimige Aardappelen
300  g
Andijvie
125  g
Cherrytomaten
125  g
Half-om-half gehakt
15  g
Paneermeel
1 
Ei
0.5  el
Tomatenpuree
0.25  el
Ketjap manis
1  Stuk
Teentje knoflook
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
65.8 g
Energie
516.7 kcal
vetten
17.3 g
Eiwit
25.8 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Verwarm de oven voor

    1 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Bereid het gehaktbrood

    3 min
    Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ketjap manis, tomatenpuree en het teentje knoflook. Kruid het gehakt naar smaak. Vet een passend cakeblik in met een beetje olijfolie. Schep het gehaktmengsel in de vorm en druk goed aan. Bak voor 40 minuten in de oven.
  • Kook de aardappelen en bak de tomaat

    20 min
    Schil de aardappelen en snij deze in stukjes. Kook de aardappelen voor 20 minuten gaar en giet deze af. Ondertussen snij de tomaten door de helft en bak deze in een koekenpan voor 5 minuten op hoog vuur.
  • Voeg nu alle ingrediënten samen en bereid de jus

    5 min
    Stamp de aardappelen tot een gladde puree. Schep de andijvie door de aardappelen. Vervolgens bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer het gerecht

    1 min
    Laat het gehaktbrood voor 5 minuten rusten. Snijd het in plakken. Serveer het gehaktbrood met de stamppot en de tomaat. Serveer de jus ernaast of maak met een lepel een kuiltje in het midden van de stamppot waar je de jus ingiet. Eet smakelijk!
Andijviestamppot met gehaktbrood

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bereid het gehaktbrood 5

Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ketjap manis, tomatenpuree en het teentje knoflook. Kruid het gehakt naar smaak. Vet een passend cakeblik in met een beetje olijfolie. Schep het gehaktmengsel in de vorm en druk goed aan. Bak voor 40 minuten in de oven.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Kook de aardappelen en bak de tomaat 5

Schil de aardappelen en snij deze in stukjes. Kook de aardappelen voor 20 minuten gaar en giet deze af. Ondertussen snij de tomaten door de helft en bak deze in een koekenpan voor 5 minuten op hoog vuur.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Voeg nu alle ingrediënten samen en bereid de jus 5

Stamp de aardappelen tot een gladde puree. Schep de andijvie door de aardappelen. Vervolgens bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Serveer het gerecht 5

Laat het gehaktbrood voor 5 minuten rusten. Snijd het in plakken. Serveer het gehaktbrood met de stamppot en de tomaat. Serveer de jus ernaast of maak met een lepel een kuiltje in het midden van de stamppot waar je de jus ingiet. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Budgetvriendelijk
  • Europees
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Portie Groenten/Fruit
  • Stamppot

Probeer ook

Show more recipes

  • Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

    Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

    45 min Gemakkelijk
  • Andijviestamppot met rode paprika

    Andijviestamppot met rode paprika

    33 min Gemakkelijk
  • Andijviestamppot met katenspek

    Andijviestamppot met katenspek

    42 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies