Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Andijviestamppot met gehaktbrood

Andijviestamppot met gehaktbrood

(0)
5min
Gemakkelijk

Ingrediënten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
30  g
MAGGI Aardappelpuree à la minute Crème Fraîche met bieslook
250  g
Andijvie
125  g
Cherrytomaten
100  g
Half-om-half gehakt
1 
Ei
1  el
Paneermeel
0.25  el
Ketjap manis
0.5  el
Tomatenpuree
0.5 
Teentje knoflook
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
317.96 kcal
Eiwit
16.45 g
koolhydraten
19.9 g
vetten
19.54 g
Voedingswaarde

Instructie

5 Minuten
  • Verwarm de oven voor

    1 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Bereid het gehaktbrood

    1 min
    Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ketjap, tomatenpuree en knoflook. Kruid het gehakt naar smaak. Vet een passend cakeblik in met de helft van de olijfolie. Schep het gehaktmengsel in de vorm en druk goed aan. Bak 40 minuten in de oven.
  • Bak de tomaat

    1 min
    Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin op hoog vuur de tomaat 5 minuten.
  • Bereid de puree

    1 min
    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de andijvie erdoor en warm samen nog 2 minuten door.
  • Serveer het gerecht

    1 min
    Laat het gehaktbrood 5 minuten rusten. Snijd het in plakken. Serveer het gehakt met de stamppot en de tomaat. Maak er een komkommersalade bij voor een complete maaltijd. Eet smakelijk!
Andijviestamppot met gehaktbrood

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bereid het gehaktbrood 5

Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ketjap, tomatenpuree en knoflook. Kruid het gehakt naar smaak. Vet een passend cakeblik in met de helft van de olijfolie. Schep het gehaktmengsel in de vorm en druk goed aan. Bak 40 minuten in de oven.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bak de tomaat 5

Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin op hoog vuur de tomaat 5 minuten.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de andijvie erdoor en warm samen nog 2 minuten door.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Serveer het gerecht 5

Laat het gehaktbrood 5 minuten rusten. Snijd het in plakken. Serveer het gehakt met de stamppot en de tomaat. Maak er een komkommersalade bij voor een complete maaltijd. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Budgetvriendelijk
  • Europees
  • Familie
  • Hoofdgerecht
  • Stamppot

Probeer ook

Show more recipes

  • Italiaanse ovenschotel met roerbakmix en aardappelpuree

    Italiaanse ovenschotel met roerbakmix en aardappelpuree

    51 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met gehakt en rode kool

    Ovenschotel met gehakt en rode kool

    55 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met rundergehakt en courgette

    Ovenschotel met rundergehakt en courgette

    57 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

    Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

    64 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies