Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andijviestamppot met gehaktbrood

0
75min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree à la minute Crème Fraîche met bieslook
250  g
Andijvie
125  g
Cherrytomaten
200  g
Half-om-half gehakt
1 
Ei
1  el
Paneermeel
1  el
Ketjap manis
0.5  el
Tomatenpuree
0.5 
Teentje knoflook
4  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
749.73 kcal
koolhydraten
43.92 g
Eiwit
28.69 g
vetten
51.23 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

75 Minuten
Verwarm de oven voor
1 min
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereid het gehaktbrood
1 min
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ketjap, tomatenpuree en knoflook. Kruid het gehakt naar smaak. Vet een passend cakeblik in met de helft van de olijfolie. Schep het gehaktmengsel in de vorm en druk goed aan. Bak 40 minuten in de oven.
Bak de tomaat
1 min
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin op hoog vuur de tomaat 5 minuten.
Bereid de puree
1 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de andijvie erdoor en warm samen nog 2 minuten door.
Serveer het gerecht
1 min
Laat het gehaktbrood 5 minuten rusten. Snijd het in plakken. Serveer het gehakt met de stamppot en de tomaat. Maak er een komkommersalade bij voor een complete maaltijd. Eet smakelijk!
Andijviestamppot met gehaktbrood

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bereid het gehaktbrood 5

Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ketjap, tomatenpuree en knoflook. Kruid het gehakt naar smaak. Vet een passend cakeblik in met de helft van de olijfolie. Schep het gehaktmengsel in de vorm en druk goed aan. Bak 40 minuten in de oven.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bak de tomaat 5

Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin op hoog vuur de tomaat 5 minuten.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de andijvie erdoor en warm samen nog 2 minuten door.

Andijviestamppot met gehaktbrood

Serveer het gerecht 5

Laat het gehaktbrood 5 minuten rusten. Snijd het in plakken. Serveer het gehakt met de stamppot en de tomaat. Maak er een komkommersalade bij voor een complete maaltijd. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam