Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Groene risotto

Groene risotto

(0)
30 min
Gemiddeld

Ingrediënten

4

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Tuinerwten (vriezer)
300  g
Sojabonen (vriezer)
1  Blokje
MAGGI Groentebouillon
1  Klein
Ui
3  el
Milde olijfolie
280  g
Risottorijst
1  tl
Gedroogde dille
15  g
Roomboter
10  g
Verse Basilicum
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
89.8 g
Energie
865.9 kcal
vetten
37 g
Eiwit
46.3 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Tuinerwten en sojabonen ontdooien

    3 min
    Ontdooi de tuinerwten en de sojabonen. Lek het uit in een vergiet.
  • Bouillon voorbereiden en warm houden

    4 min
    Los het bouillonblokje op in 1,2 liter kokend water en houd het warm.
  • Ui snijden en fruit bakken

    4 min
    Pel en snipper de ui en fruit de ui in olijfolie voor 4 minuten op middelhoog vuur.
  • Risottorijst toevoegen en koken

    15 min
    Voeg er de risottorijst aan toe en bak al roerend tot de korrels glazig zijn. Schenk er een royale scheut bouillon bij en blijf roeren tot deze is opgenomen. Herhaal tot de rijst gaar is, dit duurt 12-15 minuten.
  • Tuinerwten en sojabonen mengen

    2 min
    Schep de tuinerwten en sojabonen er door en warm nog 1 minuut mee. Roer er, van het vuur af, de dille en de roomboter door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • Serveren en garneer met kruiden

    2 min
    Serveer de risotto in voorverwarmde diepe borden en garneer met de groene kruiden. Eet smakelijk!
Groene risotto

Tuinerwten en sojabonen ontdooien 6

Tuinerwten en sojabonen ontdooien

Ontdooi de tuinerwten en de sojabonen. Lek het uit in een vergiet.

Groene risotto

Bouillon voorbereiden en warm houden 6

Bouillon voorbereiden en warm houden

Los het bouillonblokje op in 1,2 liter kokend water en houd het warm.

Groene risotto

Ui snijden en fruit bakken 6

Ui snijden en fruit bakken Ui snijden en fruit bakken

Pel en snipper de ui en fruit de ui in olijfolie voor 4 minuten op middelhoog vuur.

Groene risotto

Risottorijst toevoegen en koken 6

Risottorijst toevoegen en koken Risottorijst toevoegen en koken Risottorijst toevoegen en koken

Voeg er de risottorijst aan toe en bak al roerend tot de korrels glazig zijn. Schenk er een royale scheut bouillon bij en blijf roeren tot deze is opgenomen. Herhaal tot de rijst gaar is, dit duurt 12-15 minuten.

Groene risotto

Tuinerwten en sojabonen mengen 6

Tuinerwten en sojabonen mengen

Schep de tuinerwten en sojabonen er door en warm nog 1 minuut mee. Roer er, van het vuur af, de dille en de roomboter door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Groene risotto

Serveren en garneer met kruiden 6

Serveren en garneer met kruiden

Serveer de risotto in voorverwarmde diepe borden en garneer met de groene kruiden. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
3 + 3 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Eiwitrijk
  • Portie Groenten/Fruit

Probeer ook

Show more recipes

  • Stamppot groene kool met kaas

    Stamppot groene kool met kaas

    30 min Gemakkelijk
  • Pasta met witvis, venkel en groene asperges

    Pasta met witvis, venkel en groene asperges

    26 min Gemakkelijk
  • Thaise groene curry met broccoli en garnalen

    Thaise groene curry met broccoli en garnalen

    18 min Gemakkelijk
  • Gegrilde groene en witte asperges met biefstuk en asperge saus

    Gegrilde groene en witte asperges met biefstuk en asperge saus

    40 min Gemiddeld

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies