Zuurkool stamppot met appel
30min
Gemakkelijk
3 el
MAGGI Doseerjus
300 g
Zuurkool
1
Witte ui
1
Appel
100 g
Appelsap
125 g
Spekreepjes
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
628.22 kcal
Eiwit
17.59 g
koolhydraten
76.96 g
vetten
27.52 g
Voedingswaarde
Instructie
30 Minuten
Bereid de zuurkool en de appel
Giet de zuurkool af en verwarm 15 minuten in de appelsap. Was de appel en snijd deze in 6 partjes. Verwijder vervolgens het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
Bak de spekjes
Doe de spekreepjes in een pan en zet op middelhoog vuur. Voeg na ongeveer tien minuten de gesneden uien toe.
Bereid de jus en de puree
Bereid de jus en de puree volgens de aanwijzingen op de pakjes. Schep de zuurkool door de puree. Voeg de ui, de spekjes en de appel toe. Verwarm het gerecht nog goed en serveer met de jus. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0