
- Alle recepten
- Asperge recepten
- Kip recepten
- Pasta recepten
- Soep recepten
- Stamppot recepten
- Vegetarische recepten
- Vis recepten
- Wraps recepten
- Veelgestelde vragen over koken en eten
- Veelgestelde vragen over MAGGI
- Veelgestelde vragen over asperges
- Veelgestelde vragen over soep
- Veelgestelde vragen over stamppot

Witte asperges met ham en ei
Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier
tips & trucs
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Exporteer ingrediënten
Kies uit de lijst van ingrediënten
Voedingswaarde
Instructie
Bereid de witte asperges en krieltjes
10 minMaak de romige saus voor over de asperges
10 minGarneer de asperges voor een complete smaak
10 min
Bereid de witte asperges en krieltjes 3
Was de asperges met koud water. Schil vervolgens de asperges met een dunschiller en snijd ongeveer 3 cm van de uiteindes af. De uiteindes van de asperges zouden nu niet meer 'houtig' aan moeten voelen. Pak een grote pan of een speciale aspergepan (mocht je deze in huis hebben) en kook de asperges in ongeveer 15 minuten gaar. Zet nog een pan met water op en kook ook de krieltjes. Wacht ongeveer 15 minuten totdat deze gaar zijn.

Maak de romige saus voor over de asperges 3
Bereid de saus voor de asperges met boter én volgens de aanwijzingen op de verpakking van de MAGGI Saus voor Asperges. Snijd eventueel de ham in reepjes of blokjes. Leg de asperges op de borden. Verdeel de ham en de gemaakte aspergesaus over de asperges.

Garneer de asperges voor een complete smaak 3
Strooi de hardgekookte en fijngeprakte eieren over de asperges. Doe de krieltjes erbij en garneer het gerecht met een beetje peterselie. Dat wordt royaal genieten, eetsmakelijk! Het aantal calorieën is berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon.
Recept als PDF
DownloadenActiveer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Opmerkingen 0