Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 8 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Fruit in een ruime soeppan de ui en knoflook in de olijfolie. Schenk de soep en 1,5 liter water erbij en breng aan de kook. Roer de oregano en rijst erdoor en laat de soep zachtjes koken tot de rijst gaar is (15-20 minuten).
Roer de tomaat door de soep
1 min
Roer de tomaat door de soep en laat nog 5 minuten zachtjes koken.
Serveer het gerecht
5 min
Bestrooi de soep aan tafel met de fetakaas. Maak er met brood en een Griekse salade bestaande uit tomaat, rode ui, komkommer en zwarte olijven een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Bereid de soep en roer de oregano en rijst erdoor
3
Fruit in een ruime soeppan de ui en knoflook in de olijfolie. Schenk de soep en 1,5 liter water erbij en breng aan de kook. Roer de oregano en rijst erdoor en laat de soep zachtjes koken tot de rijst gaar is (15-20 minuten).
Roer de tomaat door de soep
3
Roer de tomaat door de soep en laat nog 5 minuten zachtjes koken.
Serveer het gerecht
3
Bestrooi de soep aan tafel met de fetakaas. Maak er met brood en een Griekse salade bestaande uit tomaat, rode ui, komkommer en zwarte olijven een complete maaltijd van. Eet smakelijk.