Probeer eens dit recept voor een romige tagliatelle, geserveerd met zalm, witte asperges en de MAGGI Saus voor Asperges. Dit recept is gemakkelijk en snel te bereiden!
Ingrediënten
3
Porties
Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm en kook ze in 10 minuten beetgaar.
Kook de pasta en bereid de saus
1 min
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Giet de asperges af, maar vang het kookvocht op. Bereid de saus voor asperges met kookvocht in plaats van water en met de boter volgens de aanwijzingen en schep de asperges erdoor.
Serveer het gerecht
1 min
Schep de pasta op de borden. Schep de saus met asperges erover en verdeel de zalm, kaas en basilicum erover. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Kook de asperges
3
Schil de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm en kook ze in 10 minuten beetgaar.
Kook de pasta en bereid de saus
3
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Giet de asperges af, maar vang het kookvocht op. Bereid de saus voor asperges met kookvocht in plaats van water en met de boter volgens de aanwijzingen en schep de asperges erdoor.
Serveer het gerecht
3
Schep de pasta op de borden. Schep de saus met asperges erover en verdeel de zalm, kaas en basilicum erover. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon