Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kruid de schnitzels naar smaak. Leg de plakjes rauwe ham op de schnitzels en steek ze vast met cocktailprikkers. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels (eerst de hamkant) in 5 minuten mooi bruin. Keer ze halverwege.
Bereid de 4-Kazensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de wijn en de saus bij het bakvet en laat de schnitzels nog 5 minuten zachtjes sudderen.
Verdeel de schnitzels over de borden, schep de saus erover en serveer met de pasta en de broccoli. Serveer het gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per