Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romige kip, rode ui en verse spinazie roerbakken

0
40min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

500  g
Spinazie
300  g
Kipfilet
1  Zak
MAGGI Roerbakpasta Romige Kip
2 
Rode ui
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
660.95 kcal
koolhydraten
76.09 g
Eiwit
52.27 g
vetten
17.08 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

40 Minuten
Bak de kip
0 min
Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de kip op hoog vuur in ca. 4 minuten rondom bruin.
Bak de groenten
0 min
Voeg de rode ui en iets meer dan de helft van de spinazie in stappen toe tot het geheel geslonken is.
Bereid de mix en pasta
0 min
Voeg het water toe met de mix en de pasta. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zet de hittebron lager zodra het geheel kookt en laat het geheel 11 à 12 minuten pruttelen tot de pasta al dente/gaar is. Schep tussendoor af en toe om.
Serveer het gerecht
0 min
Schep de rest van de spinazie door het gerecht, laat iets slinken en schep het roerbak gerecht op de borden.
Romige kip, rode ui en verse spinazie roerbakken

Bak de kip 4

Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de kip op hoog vuur in ca. 4 minuten rondom bruin.

Romige kip, rode ui en verse spinazie roerbakken

Bak de groenten 4

Voeg de rode ui en iets meer dan de helft van de spinazie in stappen toe tot het geheel geslonken is.

Romige kip, rode ui en verse spinazie roerbakken

Bereid de mix en pasta 4

Voeg het water toe met de mix en de pasta. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zet de hittebron lager zodra het geheel kookt en laat het geheel 11 à 12 minuten pruttelen tot de pasta al dente/gaar is. Schep tussendoor af en toe om.

Romige kip, rode ui en verse spinazie roerbakken

Serveer het gerecht 4

Schep de rest van de spinazie door het gerecht, laat iets slinken en schep het roerbak gerecht op de borden.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam