Roerbaknoedels met rode kool, sugar snaps en lente uitjes
40min
Gemakkelijk
300 g
Rode Kool
300 g
Kipfilet
200 g
Sugar Snaps
300 g
Rode Kool
3
Ui
300 g
Kipfilet tenders, gepaneerd, gekookt, in de magnetron
1 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
40 Minuten
Bak de kip
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en roerbak hierin de kip op hoog vuur kort aan.
Bak de groenten
Voeg de gesneden groenten toe en bak deze al omscheppend ca. 4 min. mee.
Bereid de kruidenmix
Bereid de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit mengsel aan de groenten en kip toe.
Voeg de noedels toe
Voeg vervolgens de roerbaknoedels toe en laat deze al roerend het vocht opnemen en gaar worden.
Serveer het gerecht
Schep de noedels met groenten op de borden en garneer met de bosuitjes.
Opmerkingen 0