Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de sperziebonen 8 minuten voor in ruim water.
Breng de zalm op smaak met een klein beetje van de kruidenmix van de roerbaknoedels. Bak de zalm in een koekenpan met een scheutje olijfolie om en om aan.
Verwarm een scheutje olijfolie in de wok en bak hier de sperziebonen met paprika in aan.
Voeg de kruidenmix en 300 ml water toe en breng aan de kook.
Voeg de ongekookte noedels toe. Verwarm dit tot het vocht door de noedels is opgenomen en ze gaar zijn.
Voeg de taugé toe en verwarm dit 3 minuten mee.
Verdeel de roerbaknoedels over kommetjes en serveer de zalm er op. Besprenkel vóór het serveren met sesamzaadjes.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden