Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Pilaf met cherrytomaatjes en ham

Pilaf met cherrytomaatjes en ham

(0)
20 min
Gemakkelijk
Weinig maaltijd inspiratie? Probeer eens dan deze heerlijke pilaf met cherrytomaatjes en ham. Lekker, snel en makkelijk om te maken! Eet smakelijk.

Ingrediënten

2

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Blokje
MAGGI Bouillon Tuinkruiden
150  g
Rijst
400  g
Cherrytomaten
150  g
Ham
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde

Instructie

20 Minuten
  • Kook de rijst

    10 min
    Bruin de rijst met 1 eetlepel hete olie voor ca. 2 minuten. Voeg 400 ml water toe, het MAGGI tuinkruiden bouillonblokje en kook 8 minuten met de deksel op de pan.
  • Voeg de tomaten en ham toe

    8 min
    Voeg de gehalveerde tomaten en de ham toe laat nog ca. 8 minuten koken met de deksel op de pan.
  • Serveer het gerecht

    2 min
    Serveer deze heerlijke pilaf, op smaak gebracht met een MAGGI bouillonblokje. Eet smakelijk!
Pilaf met cherrytomaatjes en ham

Kook de rijst 3

: Rijst

Bruin de rijst met 1 eetlepel hete olie voor ca. 2 minuten. Voeg 400 ml water toe, het MAGGI tuinkruiden bouillonblokje en kook 8 minuten met de deksel op de pan.

Pilaf met cherrytomaatjes en ham

Voeg de tomaten en ham toe 3

: Ham, Cherrytomaten

Voeg de gehalveerde tomaten en de ham toe laat nog ca. 8 minuten koken met de deksel op de pan.

Pilaf met cherrytomaatjes en ham

Serveer het gerecht 3

Serveer deze heerlijke pilaf, op smaak gebracht met een MAGGI bouillonblokje. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
4 + 9 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Authencity
  • Avondeten
  • Bron van vezels
  • Doordeweeks
  • Familiemaaltijden
  • Frans
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Inspiriences
  • Koken met kinderen
  • Lunch
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Rijst
  • Rijstgerechten
  • Snel en makkelijk
  • Top gerecht
  • Uit de pan
  • Vrienden
  • Weekenden

Probeer ook

Show more recipes

  • Pilaf met  champignon en wortel

    Pilaf met champignon en wortel

    30 min Gemakkelijk
  • Indiase pilaf

    Indiase pilaf

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies