Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Indiase pilaf

Indiase pilaf

(0)
25 min
Gemakkelijk
Zin in een maaltijd met een smaaksensatie? Maak dan eens deze overheerlijke Indiase pilaf met groenten en curry! lekker simpel en boordenvol smaak, genieten!

Ingrediënten

3

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Blokje
MAGGI Groentebouillon
250  g
Rijst
200  g
Witte ui
300  g
Wortel
30  g
Amandelen
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
84.5 g
Energie
431.3 kcal
vetten
6.1 g
Eiwit
9.7 g
Voedingswaarde

Instructie

25 Minuten
  • Snijd de groenten

    5 min
    Snipper de ui en snijd de wortel in kleine blokjes.
  • Kook de rijst

    16 min
    Bak de ui 2 minuten in een beetje hete olie. Voeg de rijst toe en bak ca. 1 minuut. Voeg 400 ml water, het MAGGI groentebouillonblokje, de wortelblokjes en de curry toe. Kook gedurende 14 minuten, met de deksel op de pan (indien nodig een beetje water toevoegen).
  • Serveer het gerecht

    4 min
    Serveer de pilaf en maak af met de amandelen. Eet smakelijk!
Indiase pilaf

Snijd de groenten 3

: Bospeen, Uien, rauw

Snipper de ui en snijd de wortel in kleine blokjes.

Indiase pilaf

Kook de rijst 3

: Amandelen, Bospeen, Uien, rauw, Rijst

Bak de ui 2 minuten in een beetje hete olie. Voeg de rijst toe en bak ca. 1 minuut. Voeg 400 ml water, het MAGGI groentebouillonblokje, de wortelblokjes en de curry toe. Kook gedurende 14 minuten, met de deksel op de pan (indien nodig een beetje water toevoegen).

Indiase pilaf

Serveer het gerecht 3

Serveer de pilaf en maak af met de amandelen. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
3 + 8 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bijgerecht
  • Bron van vezels
  • Bron van vezels
  • Buffet
  • Doordeweeks
  • Familiemaaltijden
  • Fusion
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Indisch
  • Kerrie
  • Lente
  • Lunch
  • Portie Groenten/Fruit
  • Pot koken
  • Rijst
  • Rijstgerechten
  • Top gerecht
  • Tweede gang
  • Weekenden
  • Winter
  • Zomer
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies