Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastasalade met asperges en serranoham

(4)
50min
Gemakkelijk
Wil jij ook alles uit het seizoen van het ‘witte goud’ halen? Met dit makkelijke MAGGI recept voor een heerlijke pastasalade met witte asperges en serranoham gaat dat zeker lukken. In deze combinatie met cherrytomaatjes, rucola, pijnboompitten en fusili komen de witte asperges wel heel goed tot hun recht. Dat wordt koninklijk genieten!

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

150  g
Rucola
80  g
Pijnboompitten
500  g
Witte asperges
120  g
Cherrytomaten
100  g
Serranoham
240  g
Fusili

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
671.9 kcal
Eiwit
31.52 g
koolhydraten
79.55 g
vetten
27.64 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

50 Minuten
Kook de pasta
0 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Bereid de asperges
0 min
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde en snijd ze in stukken. Kook de asperges in 10 minuten gaar.
Bereid de saus
0 min
Bereid de MAGGI saus voor asperges volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer de pasta
0 min
Roer de saus door de pasta en schep vervolgens de gekookte asperges, serranoham, tomaatjes en rucola toe. Bestrooi de pasta met pijnboompitjes en serveer. Eet smakelijk!
Pastasalade met asperges en serranoham

Kook de pasta 4

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

Pastasalade met asperges en serranoham

Bereid de asperges 4

Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde en snijd ze in stukken. Kook de asperges in 10 minuten gaar.

Pastasalade met asperges en serranoham

Bereid de saus 4

Bereid de MAGGI saus voor asperges volgens de aanwijzing op de verpakking.

Pastasalade met asperges en serranoham

Serveer de pasta 4

Roer de saus door de pasta en schep vervolgens de gekookte asperges, serranoham, tomaatjes en rucola toe. Bestrooi de pasta met pijnboompitjes en serveer. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam