Pastasalade met asperges en serranoham
50min
Gemakkelijk
Wil jij ook alles uit het seizoen van het ‘witte goud’ halen? Met dit makkelijke MAGGI recept voor een heerlijke pastasalade met witte asperges en serranoham gaat dat zeker lukken. In deze combinatie met cherrytomaatjes, rucola, pijnboompitten en fusili komen de witte asperges wel heel goed tot hun recht. Dat wordt koninklijk genieten!
1 Zakje
150 g
Rucola
80 g
Pijnboompitten
500 g
Witte asperges
120 g
Cherrytomaten
100 g
Serranoham
240 g
Fusili
.
Voedingswaarde
Energie
671.9 kcal
koolhydraten
79.55 g
Eiwit
31.52 g
vetten
27.64 g
Voedingswaarde
Instructie
50 Minuten
Kook de pasta
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Bereid de asperges
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde en snijd ze in stukken. Kook de asperges in 10 minuten gaar.
Bereid de saus
Bereid de MAGGI saus voor asperges volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer de pasta
Roer de saus door de pasta en schep vervolgens de gekookte asperges, serranoham, tomaatjes en rucola toe. Bestrooi de pasta met pijnboompitjes en serveer. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0