Ovenschotel met wortelpuree en gehakt
56min
Gemakkelijk
Ben je ook zo gek op de zoete smaak van wortels? Met dit MAGGI recept maak je eenvoudig een heerlijke ovenschotel met wortelpuree, gehakt, bospeen, aardappelpuree en geraspte kaas. Dit gerecht is perfect als je op zoek bent naar een goede variatie op het avondeten. Zelfs de kleintjes kunnen genieten van deze lekkere smaakcombinatie. Tast toe!
.
Voedingswaarde
Energie
577.89 kcal
koolhydraten
38.82 g
Eiwit
29.24 g
vetten
34 g
Voedingswaarde
Instructie
56 Minuten
Kook en pureer de wortel
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de wortels 10 minuten. Pureer de wortels in een groentezeef of stamp fijn met een stamper.
Verdeel de ingrediënten over de schotel
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het gehakt over een met olijfolie ingevette ovenschaal en kruid naar smaak. Verdeel de aardappelpuree over het gehakt. Schep de wortels over de aardappelpuree. Strooi de kaas over de schote
Oven
Zet de ovenschotel 45 minuten in de oven. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0