Ovenschotel met witte asperges en tomaat
50min
Gemakkelijk
1 Zak
600 g
Witte asperges
3
Ei
100 ml
Crème fraîche
3
Tomaten
2 el
Zonnebloemolie
25 g
Boter
1 el
Peterselie
.
Voedingswaarde
Energie
652.17 kcal
Eiwit
18.22 g
koolhydraten
62.07 g
vetten
37.25 g
Voedingswaarde
Instructie
50 Minuten
Verwarm de oven voor
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een ovenschaal in met de olie.
Kook de asperges
Kook de asperges 10 minuten.
Bereid de saus en de puree
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de boter erdoor. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de overschaal voor
Schep en verdeel de puree in de ovenschaal. Klop de eieren los met de crème fraîche en schep de saus erdoor. Verdeel de asperges op de puree met de tomaatplakje ertussen en giet het sausmengsel erover.
Bak en serveer het gerecht
Bak het gerecht ongeveer 30 minuten in de oven. Bestrooi met de peterselie en serveer.
Opmerkingen 0