Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

0
56min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
0.5 
Bloemkool
300 g
Rundergehakt
1 
Ei
150 ml
Kookroom
2 el
Bieslook
0.25 tl
Nootmuskaat
4 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
605.72 kcal
Eiwit
25.77 g
koolhydraten
32.38 g
vetten
41.28 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

56 Minuten
Bak de ui en het gehakt
1 min
Verwarm de oven voor op 200 C. Verhit de helft van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het in 5 minuten rul.
Kook de bloemkool
1 min
Kook de bloemkool 5 minuten voor en giet af.
Bereid de ovenmix
1 min
Bereid de ovenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de bieslook en de nootmuskaat erdoor.
Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal
1 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de helft van de puree in een, met de rest van de olijfolie ingevette, ovenschaal en verdeel het gehakt en de bloemkool erover. Schenk hier 3/4 van de mix overheen. Dek af met de rest van de puree en schenk de overige ovenmix erover.
Oven
1 min
Bak de schaal in 45 minuten goudbruin en gaar in de oven en serveer. Eet smakelijk.
Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

Bak de ui en het gehakt 5

Verwarm de oven voor op 200 C. Verhit de helft van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het in 5 minuten rul.

Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

Kook de bloemkool 5

Kook de bloemkool 5 minuten voor en giet af.

Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

Bereid de ovenmix 5

Bereid de ovenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de bieslook en de nootmuskaat erdoor.

Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de helft van de puree in een, met de rest van de olijfolie ingevette, ovenschaal en verdeel het gehakt en de bloemkool erover. Schenk hier 3/4 van de mix overheen. Dek af met de rest van de puree en schenk de overige ovenmix erover.

Ovenschotel met bloemkool en bieslook-nootmuskaatsaus

Oven 5

Bak de schaal in 45 minuten goudbruin en gaar in de oven en serveer. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam