Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kip met rozemarijn-aardappelen uit de oven

0
61min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
5 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 5 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

5 
Teentje knoflook
500 g
Bospeen
1 Kg
Kipdrumsticks
1 Kg
Vastkokende Aardappelen
1 Takje
Rozemarijn
2 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
520.55 kcal
Eiwit
44.9 g
koolhydraten
38.39 g
vetten
21.95 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

61 Minuten
Bereid de kip en aardappelen
0 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de aardappel, de knoflook, het takje rozemarijn en de olijfolie toe. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Doe de zak 1 uur in de oven.
Kook de sperziebonen en de bospeen
0 min
Breng twee pannen met water aan de kook. Kook de sperziebonen 10 minuten en spoel ze onder koud water. Kook de bospeen in 6 minuten beetgaar en spoel ze onder koud water.
Haal de braadzak uit de oven
0 min
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen.
Verwarm de sperziebonen en de wortel
0 min
Verwarm de sperziebonen en bospeen nog even in een koekenpan met olijfolie of in de magnetron en kruid naar smaak.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de kip en aardappelen met de groenten. Eet smakelijk.
Kip met rozemarijn-aardappelen uit de oven

Bereid de kip en aardappelen 5

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de aardappel, de knoflook, het takje rozemarijn en de olijfolie toe. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Doe de zak 1 uur in de oven.

Kip met rozemarijn-aardappelen uit de oven

Kook de sperziebonen en de bospeen 5

Breng twee pannen met water aan de kook. Kook de sperziebonen 10 minuten en spoel ze onder koud water. Kook de bospeen in 6 minuten beetgaar en spoel ze onder koud water.

Kip met rozemarijn-aardappelen uit de oven

Haal de braadzak uit de oven 5

Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen.

Kip met rozemarijn-aardappelen uit de oven

Verwarm de sperziebonen en de wortel 5

Verwarm de sperziebonen en bospeen nog even in een koekenpan met olijfolie of in de magnetron en kruid naar smaak.

Kip met rozemarijn-aardappelen uit de oven

Serveer het gerecht 5

Serveer de kip en aardappelen met de groenten. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam