Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
200  g
Pompoen, gekookt, gekookt, uitgelekt, zonder zout
150  g
Haricots Verts
2  Filets
Kabeljauwfilet
4  Plakken
Spek, voorgesneden, verlaagd / laag natriumgehalte, niet bereid
1  el
Mosterd, bereid, geel
20  g
Boter
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
826.35 kcal
koolhydraten
47.7 g
Eiwit
54.79 g
vetten
44.11 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bak de pompoen
0 min
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin, op middelhoog vuur, de pompoen circa 10 minuten.
Bak de vis
0 min
Kruid de vis naar smaak en smeer deze in met de mosterd. Wikkel elk stuk vis in 2 plakjes ontbijtspek. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vis 10 minuten. Keer de vis regelmatig.
Kook de haricots verts
0 min
Kook de haricots verts 5 minuten.
Bereid de puree
0 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de pompoen door de puree en verwarm het geheel nog circa 3 minuten op laag vuur.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de puree en de haricots verts. Eet smakelijk!
Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

Bak de pompoen 5

Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin, op middelhoog vuur, de pompoen circa 10 minuten.

Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

Bak de vis 5

Kruid de vis naar smaak en smeer deze in met de mosterd. Wikkel elk stuk vis in 2 plakjes ontbijtspek. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vis 10 minuten. Keer de vis regelmatig.

Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

Kook de haricots verts 5

Kook de haricots verts 5 minuten.

Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de pompoen door de puree en verwarm het geheel nog circa 3 minuten op laag vuur.

Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de puree en de haricots verts. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam