Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

(0)
31min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI 4-Kazensaus
1 
Broccoli
225  g
Tagliatelle
45  g
Ham
75  ml
Witte wijn
225  g
Varkensschnitzel
20  g
Boter
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
530.83 kcal
Eiwit
30.69 g
koolhydraten
64.1 g
vetten
14.33 g
Voedingswaarde

Instructie

31 Minuten
  • Kook de broccoli

    0 min
    Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.
  • Kook de pasta

    0 min
    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bak de schnitzels

    0 min
    Kruid de schnitzels naar smaak. Leg de plakjes rauwe ham op de schnitzels en steek ze vast met cocktailprikkers. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels (eerst de hamkant) in 5 minuten mooi bruin. Keer ze halverwege.
  • Bereid de saus

    0 min
    Bereid de 4-Kazensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de wijn en de saus bij het bakvet en laat de schnitzels nog 5 minuten zachtjes sudderen.
  • Serveer het gerecht

    0 min
    Verdeel de schnitzels over de borden, schep de saus erover en serveer met de pasta en de broccoli. Serveer het gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per
Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Kook de broccoli 5

Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Kook de pasta 5

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Bak de schnitzels 5

Kruid de schnitzels naar smaak. Leg de plakjes rauwe ham op de schnitzels en steek ze vast met cocktailprikkers. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels (eerst de hamkant) in 5 minuten mooi bruin. Keer ze halverwege.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Bereid de saus 5

Bereid de 4-Kazensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de wijn en de saus bij het bakvet en laat de schnitzels nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Serveer het gerecht 5

Verdeel de schnitzels over de borden, schep de saus erover en serveer met de pasta en de broccoli. Serveer het gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Pasta
  • Vlees

Probeer ook

Show more recipes

  • Pasta met pesto en zalmsnippers

    Pasta met pesto en zalmsnippers

    25 min Gemakkelijk
  • Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    41 min Gemakkelijk
  • Pasta met tomaatjes en spinazie-kaassaus

    Pasta met tomaatjes en spinazie-kaassaus

    30 min Gemakkelijk
  • Pasta met groene asperges

    Pasta met groene asperges

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies