Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

0
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zak
MAGGI 4-Kazensaus
1 
Broccoli
225  g
Tagliatelle
45  g
Ham
75  ml
Witte wijn
225  g
Varkensschnitzel
20  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
530.83 kcal
koolhydraten
64.1 g
Eiwit
30.69 g
vetten
14.33 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Kook de broccoli
0 min
Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.
Kook de pasta
0 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de schnitzels
0 min
Kruid de schnitzels naar smaak. Leg de plakjes rauwe ham op de schnitzels en steek ze vast met cocktailprikkers. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels (eerst de hamkant) in 5 minuten mooi bruin. Keer ze halverwege.
Bereid de saus
0 min
Bereid de 4-Kazensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de wijn en de saus bij het bakvet en laat de schnitzels nog 5 minuten zachtjes sudderen.
Serveer het gerecht
0 min
Verdeel de schnitzels over de borden, schep de saus erover en serveer met de pasta en de broccoli. Serveer het gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per
Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Kook de broccoli 5

Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Kook de pasta 5

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Bak de schnitzels 5

Kruid de schnitzels naar smaak. Leg de plakjes rauwe ham op de schnitzels en steek ze vast met cocktailprikkers. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels (eerst de hamkant) in 5 minuten mooi bruin. Keer ze halverwege.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Bereid de saus 5

Bereid de 4-Kazensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de wijn en de saus bij het bakvet en laat de schnitzels nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

Serveer het gerecht 5

Verdeel de schnitzels over de borden, schep de saus erover en serveer met de pasta en de broccoli. Serveer het gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam