Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • ProductcategorieĆ«n
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

(0)
34min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediƫnten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree Ć  la minute Naturel
0.5 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
450  g
Doperwten
200  g
Rundergehakt
1 
Ei
0.5  el
Parmezaanse kaas
1  el
Paneermeel
2  el
Olijfolie
kopiƫren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediƫnten

Kies uit de lijst van ingrediƫnten

kopiƫren
.

Voedingswaarde

Energie
751.82 kcal
Eiwit
39.21 g
koolhydraten
67.11 g
vetten
36.41 g
Voedingswaarde

Instructie

34 Minuten
  • Kook de doperwten

    5 min
    Kook de doperwten in 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  • Bereid de gehaktballen

    15 min
    Meng met een vork de ui, knoflook, kruiden, ei, paneermeel en kaas door het gehakt. Vorm met vochtige handen gehaktballen. Bak de ballen in een braadpan in de olie gaar in ongeveer 15 minuten.
  • Bereid de puree

    12 min
    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de doperwten door de puree en verwarm het geheel nog even op laag vuur.
  • Serveer het gerecht

    2 min
    Serveer met de gehaktballen en een komkommersalade. Eet smakelijk.
Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Kook de doperwten 4

Kook de doperwten in 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Bereid de gehaktballen 4

Meng met een vork de ui, knoflook, kruiden, ei, paneermeel en kaas door het gehakt. Vorm met vochtige handen gehaktballen. Bak de ballen in een braadpan in de olie gaar in ongeveer 15 minuten.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de doperwten door de puree en verwarm het geheel nog even op laag vuur.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Serveer het gerecht 4

Serveer met de gehaktballen en een komkommersalade. Eet smakelijk.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Fusion
  • Groenten
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Lente
  • Nationaal
  • Pasta
  • Regenseizoen
  • Rundvlees
  • Snel en makkelijk
  • Stamppot
  • Vlees
  • Voor twee
  • Weekenden
  • Winter

Probeer ook

Show more recipes

  • Ovenschotel met gehakt en rode kool

    Ovenschotel met gehakt en rode kool

    55 min Gemakkelijk
  • Rundergehaktbal met broccoli en aardappelpuree

    Rundergehaktbal met broccoli en aardappelpuree

    49 min Gemakkelijk
  • Gehaktbal met aardappelen, sperziebonen en ei

    Gehaktbal met aardappelen, sperziebonen en ei

    46 min Gemakkelijk
  • Gehaktbal met rode kool en appel

    Gehaktbal met rode kool en appel

    57 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies