Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

0
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

0.5 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
450  g
Doperwten
200  g
Rundergehakt
1 
Ei
0.5  el
Parmezaanse kaas
1  el
Paneermeel
1  el
provencaalse kruiden
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
751.82 kcal
Eiwit
39.21 g
koolhydraten
67.11 g
vetten
36.41 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Kook de doperwten
0 min
Kook de doperwten in 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Bereid de gehaktballen
0 min
Meng met een vork de ui, knoflook, kruiden, ei, paneermeel en kaas door het gehakt. Vorm met vochtige handen gehaktballen. Bak de ballen in een braadpan in de olie gaar in ongeveer 15 minuten.
Bereid de puree
0 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de doperwten door de puree en verwarm het geheel nog even op laag vuur.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer met de gehaktballen en een komkommersalade. Eet smakelijk.
Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Kook de doperwten 4

Kook de doperwten in 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Bereid de gehaktballen 4

Meng met een vork de ui, knoflook, kruiden, ei, paneermeel en kaas door het gehakt. Vorm met vochtige handen gehaktballen. Bak de ballen in een braadpan in de olie gaar in ongeveer 15 minuten.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de doperwten door de puree en verwarm het geheel nog even op laag vuur.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Serveer het gerecht 4

Serveer met de gehaktballen en een komkommersalade. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam