Gehaktbal met rode kool en appel
41min
Gemakkelijk
1 Zak
500 g
Rode Kool
1
Witte ui
300 g
Gehaktballen
600 g
Kruimige aardappel
1
Appel
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
496.01 kcal
Eiwit
30 g
koolhydraten
59.38 g
vetten
16.87 g
Voedingswaarde
Instructie
41 Minuten
Bak de gehaktballen
Verhit de boter in een braadpan. Bak de ui op middelhoog vuur 3 minuten. Doe de gehaktballen in de pan en bak ze in een paar minuten rondom bruin.
Bereid de jus
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de jus bij het vlees in de braadpan, en laat de gehaktballen met de deksel op de pan in 25 minuten zachtjes gaar braden.
Kook de aardappelen
Kook de aardappelen 18 minuten, giet ze af en hou ze warm.
Verwarm de rode kool en voeg de appel toe
Verwarm de rode kool in een pan, voeg na 5 minuten de appel toe en warm deze nog 5 minuten mee.
Serveer het gerecht
Serveer de gehaktballen met de rode kool, de aardappelen en de jus. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 juslepels / 50ml jus per persoon
Opmerkingen 0