Gegrilde biefstuk spies met pepersaus en groenten couscous
70min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
618.55 kcal
koolhydraten
87.68 g
Eiwit
43.88 g
vetten
10.15 g
Voedingswaarde
Instructie
70 Minuten
Bereid de groenten en couscous
Breng 550 ml water aan de kook. Kook de dopertwen hierin 5 minuten en schep ze eruit en breng het water weer aan de kook. Meng 2 eetlepels olie door de couscous. Giet het kokende water bij de couscous en laat het 5 minuten wellen.
Roerbak de groenten
Verhit de overige olie in een ruime koekenpan en roerbak eerst de wortelblokjes 2 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak nog ongeveer 3 minuten. Voeg de doperwten toe, warm nog even door en breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Bereid de biefstukspiezen
Rijg de biefstukstukjes aan de satéprikkers en grill ze in een hete grill pan. Bereid de pepersaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer het gerecht
Serveer de biefstukspiezen met de groenten couscous en pepersaus. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0