Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gegrilde asperges met visfilet en sinaasappel

(0)
40min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

750  g
Witte asperges
250  g
Witvisfilet
1 
Sinaasappel

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
369.69 kcal
Eiwit
34.93 g
koolhydraten
31.91 g
vetten
13.23 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

40 Minuten
Kook de asperges
1 min
Schil de asperges en kook ze een minuutje of vijf in een pan. Kook ze niet helemaal gaar, je gaat ze zo ook nog grillen.
Gril de asperges en de sinaasappelplakjes
1 min
Verhit een grillpan en leg de asperges hierop. Gril ze ongeveer 2-3 minuten per kant of tot ze gaar zijn en mooie grilstrepen hebben. Gril hiernaast de sinaasappelplakjes 2-3 minuten per kant tot ze gekarameliseerd zijn.
Bak de visfilet en de aardappeltjes
1 min
Bak de visfilet en de aardappeltjes in twee aparte koekenpannen goudbruin
Bereid de saus
1 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer de asperges op een bord. Giet hier de saus overheen en leg de gegrilde sinaasappel erop. Knijp de gegrilde sinaasappel voor je begint met eten even uit boven je vis en asperges. Eet smakelijk.
Gegrilde asperges met visfilet en sinaasappel

Kook de asperges 5

Schil de asperges en kook ze een minuutje of vijf in een pan. Kook ze niet helemaal gaar, je gaat ze zo ook nog grillen.

Gegrilde asperges met visfilet en sinaasappel

Gril de asperges en de sinaasappelplakjes 5

Verhit een grillpan en leg de asperges hierop. Gril ze ongeveer 2-3 minuten per kant of tot ze gaar zijn en mooie grilstrepen hebben. Gril hiernaast de sinaasappelplakjes 2-3 minuten per kant tot ze gekarameliseerd zijn.

Gegrilde asperges met visfilet en sinaasappel

Bak de visfilet en de aardappeltjes 5

Bak de visfilet en de aardappeltjes in twee aparte koekenpannen goudbruin

Gegrilde asperges met visfilet en sinaasappel

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Gegrilde asperges met visfilet en sinaasappel

Serveer het gerecht 5

Serveer de asperges op een bord. Giet hier de saus overheen en leg de gegrilde sinaasappel erop. Knijp de gegrilde sinaasappel voor je begint met eten even uit boven je vis en asperges. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam