Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de asperges en kook ze een minuutje of vijf in een pan. Kook ze niet helemaal gaar, je gaat ze zo ook nog grillen.
Verhit een grillpan en leg de asperges hierop. Gril ze ongeveer 2-3 minuten per kant of tot ze gaar zijn en mooie grilstrepen hebben. Gril hiernaast de sinaasappelplakjes 2-3 minuten per kant tot ze gekarameliseerd zijn.
Bak de visfilet, champignons en de aardappeltjes in twee aparte koekenpannen goudbruin
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de asperges op een bord. Giet hier de saus overheen en leg de gegrilde sinaasappel erop. Knijp de gegrilde sinaasappel voor je begint met eten even uit boven je vis en asperges. Eet smakelijk.