Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Biefstuk met pepersaus, salade en friet

Biefstuk met pepersaus, salade en friet

(0)
100 min
Gemakkelijk
Een lekker vleesgerecht op z’n tijd is puur genieten! Dit recept voor een klassieke biefstuk met pepersaus, salade en friet staat bij ons dan ook hoog op het menu. De romige en smaakvolle MAGGI Pepersaus is zalig over de malse biefstuk. De bijbehorende salade met verse tomaatjes en komkommer geven het gerecht een heerlijke frisse twist.

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Pepersaus
200  g
Romaine Sla
300  g
Komkommer
300  g
Tomaten
500  g
Biefstuk
200  g
Friet
2  el
Olijfolie
1  el
Azijn
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
24.4 g
Energie
381.5 kcal
vetten
18.7 g
Eiwit
30.7 g
Voedingswaarde

Instructie

100 Minuten
  • Frituur de frietjes en bereid de frisse salade

    25 min
    Gooi de frietjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de frituur, of in de oven als je een gezondere variant verkiest. Snijd ondertussen voor de salade (als dit nog niet gedaan is) de romaine sla in reepjes, de komkommer in stukjes en de tomaat in kwarten. Pak een kom en meng hierin alle ingrediënten. Breng de salade op smaak met olijfolie, azijn, een snufje zout en peper.
  • Bak de biefstuk medium rare

    25 min
    Pak een koekenpan of bakpan. Verhit deze met olie of boter op hoog vuur en bak de biefstukken, circa 3 minuten per kant, medium rare. Laat elke biefstuk daarna, verpakt in aluminiumfolie, ongeveer 6 minuten rusten.
  • Bereid de smaakvolle pepersaus

    25 min
    Het maken van de lekkere pepersaus heb je zo gedaan. Je hoeft alleen de eenvoudige stappen te volgen op de MAGGI Pepersaus verpakking. De saus is binnen een paar minuten klaar.
  • Serveer het gerecht zoals in een restaurant

    25 min
    Pak een paar mooie borden uit de kast en maak deze leuk op door de medium rare biefstuk samen met de salade te verdelen en zorgvuldig neer te leggen op de borden. Serveer de MAGGI Pepersaus er los bij of schenk de saus alvast mooi over de biefstukken. Doe de frietjes in aparte bakjes en voilà: waan je met dit hoofdgerecht in een gezellige restaurantsfeer tijdens het avondeten. Eet smakelijk!
Biefstuk met pepersaus, salade en friet

Frituur de frietjes en bereid de frisse salade 4

Gooi de frietjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de frituur, of in de oven als je een gezondere variant verkiest. Snijd ondertussen voor de salade (als dit nog niet gedaan is) de romaine sla in reepjes, de komkommer in stukjes en de tomaat in kwarten. Pak een kom en meng hierin alle ingrediënten. Breng de salade op smaak met olijfolie, azijn, een snufje zout en peper.

Biefstuk met pepersaus, salade en friet

Bak de biefstuk medium rare 4

Pak een koekenpan of bakpan. Verhit deze met olie of boter op hoog vuur en bak de biefstukken, circa 3 minuten per kant, medium rare. Laat elke biefstuk daarna, verpakt in aluminiumfolie, ongeveer 6 minuten rusten.

Biefstuk met pepersaus, salade en friet

Bereid de smaakvolle pepersaus 4

Het maken van de lekkere pepersaus heb je zo gedaan. Je hoeft alleen de eenvoudige stappen te volgen op de MAGGI Pepersaus verpakking. De saus is binnen een paar minuten klaar.

Biefstuk met pepersaus, salade en friet

Serveer het gerecht zoals in een restaurant 4

Pak een paar mooie borden uit de kast en maak deze leuk op door de medium rare biefstuk samen met de salade te verdelen en zorgvuldig neer te leggen op de borden. Serveer de MAGGI Pepersaus er los bij of schenk de saus alvast mooi over de biefstukken. Doe de frietjes in aparte bakjes en voilà: waan je met dit hoofdgerecht in een gezellige restaurantsfeer tijdens het avondeten. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
1 + 4 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Eiwitrijk
  • Europees
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Portie Groenten/Fruit
  • Vlees
  • Weinig zout
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

    Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

    21 min Gemakkelijk
  • Gegrilde groene en witte asperges met biefstuk en asperge saus

    Gegrilde groene en witte asperges met biefstuk en asperge saus

    40 min Gemiddeld
  • Gegrilde biefstuk spies met pepersaus en groenten couscous

    Gegrilde biefstuk spies met pepersaus en groenten couscous

    30 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies